Nuijalantie 13 02630 Espoo

Nuorten valmennusryhmä - vasta-alkajat

240,00€
HintaSaatavuus
240,00€

Nuorten valmennusryhmä – vasta-alkajat

Valmennuskeskus Newton aloittaa oman treeniryhmän 9-14 vuotiaille kuntosaliharjoittelua vasta aloitteleville lapsille ja nuorille. Treeniryhmässä nuoret harjoittelevat Newtonin päävalmentajan, Petri Jalangon (LitM) valmennuksessa sekä tangolla että oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä ja tutustuvat esimerkiksi kahvakuulalla tehtäviin liikkeisiin. Opettelemme myös lihashuoltoa sekä teemme liikkuvuusharjoittelua

Treeniryhmässä nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennuksen pääpaino on hyvän tekniikan oppimisessa – valmennuksessa siis opetellaan treenaamaan oikein. Tavoitteenamme on opettaa nuorille riittävät taidot myös omatoimiseen kuntoharjoitteluun. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin nuori ei pelkästään kehity optimaalisesti, vaan välttää myös turhat loukkaantumiset. Huomioimme harjoittelussa myös lasten ja nuorten herkkyyskaudet, joten nuoren kunto kehittyy varmasti ikään sopivalla tavalla.

Valmennus tarjoaa osallistujille mielekkäitä haasteita ja onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa. Valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa. Valmennus alkaa 21.8 ja kokoontuu tiistaisin kello 16.30-17:30. Syyskausi päättyy 11.12.

Tietoa meistä

Newton on vaihtoehto tavallisille kuntokeskuksille. Järkevämmällä harjoittelulla ei pelkästään saavuteta hyviä tuloksia, vaan päästään myös helpommalla. Valmennuskeskuksemme sijaitsee Espoon Kilossa. Omalle autolle löytyy parkkipaikkoja pihasta ja Kellarikujan bussipysäkki on ihan vieressä.

Yhteystiedot

Nuijalantie 13

02630 Espoo

+358505999128

info@newtonfinland.fi