Nuijalantie 13 02630 Espoo

Nuorten valmennusryhmä

240,00€
HintaSaatavuus
240,00€

Valmennusryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille nuorille. Valmennuksessa nuori oppii turvallisesti oikeat tekniikat sekä taitoja, joista on hyötyä aikuisikään saakka. Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jo valmennuksessa olleille lapsille ja nuorille, vasta-alkajille, sekä eri lajien harrastajille, jotka kaipaavat päälajiinsa oheisharjoittelua.

Kevätkauden painopistealue on painonnostoharjoittelu, jossa syvennämme aikaisemmin opittuja taitoja, ja vahvistamme tuki- ja keskivartalolihaksia. Varmistamme, että nuori osaa harjoitella teknisesti oikein, jolloin harjoittelu on sekä kehittävää että turvallista. Näin pystytään välttämään myös turhat loukkaantumiset. Treeneissä harjoitellaan niin tangolla kuin oman kehonpainolla tehtäviä liikkeitä sekä lihashuoltoa ja liikkuvuutta. Takaamme, että harjoittelu on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!

Valmennusryhmä kokoontuu torstaisin kello 16.00-17.00. Ensimmäinen tapaaminen on 11.1 ja viimeinen 17.5. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain.

Tietoa meistä

Newton on vaihtoehto tavallisille kuntokeskuksille. Järkevämmällä harjoittelulla ei pelkästään saavuteta hyviä tuloksia, vaan päästään myös helpommalla. Valmennuskeskuksemme sijaitsee Espoon Kilossa. Omalle autolle löytyy parkkipaikkoja pihasta ja Kellarikujan bussipysäkki on ihan vieressä.

Yhteystiedot

Nuijalantie 13

02630 Espoo

+358505999128

info@newtonfinland.fi